Tradicionalno velikonočno kosilo s Primožem Dolničarjem
27. 3. 2024

V tokratni izdaji iz serije kulinaričnih delavnic Iz knjige na mizo, na katerih gostimo avtorje in avtorice priljubljenih kuharskih knjig, bomo pod vodstvom kuharskega mojstra Primoža Dolničarja pripravili tradicionalno slovensko velikonočno kosilo; seznanili se bomo s sestavinami, kosilo skuhali in ga seveda tudi pojedli.
Lotili se bomo priprave nekaj jedi, ki se na naših mizah velikokrat znajdejo za veliko noč, lahko pa tudi ob kakšni drugi priložnosti. Pripravili bomo prato, hrenovo omako, svinjski vrat v medenogorčični omaki in pehtrančke.
Primož Dolničar je prvi slovenski kuhar s svojo oddajo na TV programu 24 kitchen. Razkril nam bo kakšen trik pri pripravi jedi in kuhanje začinil z anekdoto ali dvema iz svojih kuharskih dogodivščin.
Zbor udeleženk in udeležencev delavnice je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.
Delavnica bo izvedena ob minimalno 6 prijavah. V primeru ne-izvedbe boste obveščeni najkasneje dva dni pred začetkom programa.
Kotizacij za delavnice ne vračamo. Udeležbo na delavnici je možno prenesti na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite na e-mail naslov: kuhanje@center-rog.si.
Poglej še
Benedetti Life

Benedetti Life – kjer se srečata modni dizajn in nepopustljiva etika. V srčiki Centra Rog se rojevajo modni izdelki iz inovativnih materialov, kot so usnje iz oliv, izdelki iz alg in svila ustvarjena iz trajnostnega in zimzelenega dreves...