Mali chefi v akciji: Sladki Ježki [8.2.]

četrtek
8. 2. 2024

11:00 - 13:00

Center Rog

brezplačno
Število prostih mest 00

...

Z otroki bomo ustvarjali in okušali sladke ježke in pripravili več različnih variant te priljubljene sladice - kokosove, lešnikove in kakavove. Ob tem bomo raziskovali, kako z uporabo različnih sestavin oblikovati svoje ježke. Skozi zabavno doživetje bodo otroci pridobili spretnosti za ustvarjanje lastnih sladic in se veselili deljenja svojih sladkih umetniških dosežkov s prijatelji in družino.

Skozi ustvarjalni proces bodo spoznavali tudi osnovne korake pri pripravi sladic in razvijali ljubezen do kreativnosti v kuhinji.

Zbor udeleženk in udeležencev je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Na delavnici otroci sodelujejo brez spremstva staršev.

Delavnica bo izvedena ob minimalno 6 prijavah. V primeru ne-izvedbe boste obveščeni najkasneje dva dni pred začetkom programa.

Udeležbo na delavnici je možno prenesti na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite na e-mail naslov: info@center-rog.si.

Poglej še

Lufta

lufta

Lufta je inovativen in okolju prijazen stol, ki je napihljiv in ga lahko uporabljamo tako v notranjih kot tudi v zunanjih prostorih. Namenjen je vsem, ki v pohištvu iščejo trajnost in odgovornost do okolja. Zaradi svoje lahke in prenoslj...