FoodHack Ljubljana: Moč znamčenja

datum
sreda
6. 3. 2024
ura
18:00 - 20:00
lokacija
Center Rog
prijava

...

​Pridružite se našemu prvemu srečanju FoodHack Ljubljana v letu 2024, ki je namenjen podjetnikom, strokovnjakom, vlagateljem in ljubiteljem hrane in prisluhnite govorcem s področja živilske industrije.

​Tokrat imamo neverjetne govorce, ki so razvili fenomenalne blagovne znamke. O blagovni znamki ne razmišljajo kot o dodatku svojega podjetja, temveč so svoj branding namesto tega uporabili kot glavno komponento, zaradi katere so tako uspešni, kot so. Čas je za pogovor o moči blagovne znamke! ​

Ne glede na to, ali šele odpirate svoje živilsko podjetje, se želite povezati z zagonskimi podjetji, v katera bi vlagali, ali se želite povezati z drugimi podobno mislečimi strokovnjaki – ta dogodek je za vas.

Dogodek je brezplačen, vendar je prijava obvezna. Potekal bo v angleškem jeziku.

Gostujoči govorniki: ​

  • Tatjana Cirer Kos - vodja projektov Piranske Soline ​
  • Martin Rojnik - direktor družbe Grashka ​
  • Zala Gomboc - soustanoviteljica Babica Oil in vodja ključnih strank pri Juicy Marbles ​
  • Eden in edini – TI! ​

Ključne podrobnosti:

  • Tema: Moč blagovne znamke
  • ​Datum: 6. marec ​
  • Ura: 18:00 – 20:00 CET ​
  • Jezik: angleščina ​
  • Prizorišče: Center ROG, Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana

Vaši gostitelji:


​FoodHack Ljubljana je del gibanja FoodHacka, ki želi spodbujati razvoj in sodelovanja na tem področju, saj so trdno prepričani, da je medsebojna podpora ključnega pomena za dolgoročni uspeh. ​Vaša gostitelja bosta ambasadorja FoodHack Ljubljana Dejan Mitrovic in Marcel Nahtigal.

O organizatorju:


​FoodHack je platforma, ki jo vodi skupnost, ki s srečanji po vsem svetu, tedenskim glasilom živilske industrije, programom za članstvo in letnim vrhom navdihuje in povezuje živilske podjetnike in inovatorje.

Poglej še

Nonstop Food

Studio_Nonstop Food_slika1

Ekipo Nonstop sestavljajo trije študentje živilstva Eva Mustafa, Luka Korošec in Gašper Korat. Ukvarjajo se z izkoriščanjem stranskih surovin, ki ostajajo zavržene v agroživilski industriji, še posebej s stranskim produktom proizvodnje ...