Iz knjige na mizo z Darjo Končarevič

datum
sreda
3. 4. 2024
ura
17:00 - 21:00
lokacija
Kuharski lab
za člane
40,00 €
za goste
60,00 €
Prosta mesta: 0/12

...

Iz knjige na mizo je sklop delavnic, na katerih gostimo avtorje in avtorice priljubljenih kuharskih knjig, ki skupaj z udeleženci in udeleženkami pripravijo nekaj receptov. Tokrat smo k deljenju svojega kuharskega znanja povabili Darjo Končarevič, avtorico uspešnic Toplo priporočamo in Vsi za mizo ter lastnico lokalov Bazilika in Bife.

Darja pravi, da je razmišljanje o tem, kaj bomo postavili na mizo, ko na druženje povabimo prijatelje ali družino včasih najbolj stresen del, saj moramo pričarati tisti sweet spot med imenitnim in preprostim, hrana pa mora odražati mešanico lepote in ležernosti, nonšalance in elegance, obenem pa glasno povedati, kako radi imamo ljudi, ki jih gostimo.

Njena delavnica je namenjena družabnim ljubiteljem kulinarike in kulinaričnim entuziastom, ki jim včasih zmanjka idej in veščin za sproščeno druženje s prijatelji in družino ob hrani in pijači.

Pogovorili se bomo o idejah, napotkih in smernicah za pripravo enostavnih in hkrati učinkovitih menijev. Pripravili bomo celoten meni in ga na koncu tudi pojedli, se podružili in nazdravili.

Darjina želja je, da začnemo na druženja vabiti ljudi, ki jih imamo radi, brez stresa in z veliko smeha.

Zbor udeleženk in udeležencev je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Delavnica bo izvedena ob minimalno 6 prijavah. V primeru ne-izvedbe boste obveščeni najkasneje dva dni pred začetkom programa.

Kotizacij ne vračamo, prav tako ni možno zamenjati termina. Udeležbo je možno prenesti na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite na e-mail naslov: kuhanje@center-rog.si.

Poglej še

Pjorkkala

studii_pjorkkala_Cvetko_2023_2

Za projektom stoji kolektiv mladih oblikovalk in oblikovalcev Pjorkkala, ki kritično analizira in aktivno odgovarja na izzive sodobne družbe. Z namenom spodbujanja nekoč razširjene tradicije peke kruha v domačem okolju razvijajo posodo z...