Iščemo novo sodelavko ali sodelavca v oddelku za marketing

Razpisi in pozivi 8. 1. 2024
Izdelek brez naslova (2)

Pridi v Center Rog! Iščemo novo sodelavko ali sodelavca, ki se bo pridružil oddelku marketinga in odnosov z javnostmi.

Center Rog je novo kreativno središče, kjer uporabnikom in uporabnicam v devetih proizvodnih delavnicah pokažemo, kako vse izdelajo sami. Tukaj se lahko udeležiš usposabljanja za rezkalni ali pa šivalni stroj, skupaj s strokovnjaki 'pogruntaš', kaj ponuja zlatarska miza, s kuharsko mojstrico v kulinaričnem labu zakuhaš hitro in dobro večerjo, v lesarski delavnici pa na sodobnih mašinah izdelaš mizico, ki je nima nihče drug. V Center Rog lahko greš tudi v knjižnico, si ogledaš aktualno razstavo, kupiš hud modni kos ali pohrustaš kosilo v eni od restavracij. Pa še marsikaj lahko.

Lahko recimo prideš tudi k nam v službo! Iščemo nekoga, ki nam bo pomagal pri komunikaciji in trženju naših dejavnosti in programov. Če te zanima delo v dinamični ekipi, ki poganja Center Rog, in imaš izkušnje, ki jih pričakujemo, nemudoma klikni na spodnjo povezavo, kjer najdeš dodatne informacije o delovnem mestu in vsa navodila, kako se prijaviš.

Javna objava za prosto delovno mesto Strokovni sodelavec.

Prijave zbiramo do 31. januarja 2024 na jobs@center-rog.si. Piši čim prej, ker tvojo pomoč res nujno potrebujemo.

Fotografije: Domen Nan

Poglej še

Paxia

studii_paxia_promo_2023

Brezpilotni letalnik Blue Voyager se uporablja za avtomatsko vzorčenje vodnih virov in analizo vzorcev med letom. Za produktom stoji startup Paxia, ki ga sestavljajo študentje Domen Trontelj, Tilen Šket in Rok Hladin. S pomočjo visoke t...