Dobrodošle nove ekipe v projektnih studiih!

Obvestila 22. 3. 2024
Center Rog-foto_anaskobe (30)

S 1. marcem se je osmim kreativnim ekipam, ki domujejo v 2. in 3. nadstropju Centra Rog, pridružilo osem novih, ki so na našem razpisu za projektne studie dobile brezplačen delovni prostor v Centru Rog, s souporabo vseh devetih proizvodnih labov.

Tokrat lahko med ekipami pozdravimo živilske tehnologe, ki ustvarjajo znamko Nonstop – proizvode iz pivskih tropin, pa dvojec, ki razvija napihljiv in okolju prijazen stol Lufta, pri nas so tudi razvijalci električnega čolna Ejet9x, pohištvo Paličnjak razvija ekipa Visart in tudi produktni oblikovalec David Tavčar, napravo iz naravnih materialov za uravnavanje vlage v prostorih razvija Bor Jarh, v okviru projekta Mandrak nastaja inovativna kitara, modna oblikovalka Nataša Peršuh pa skozi projekt Hishka upciklira oblačila za mlade. Veselimo se vseh inovativnih, trajnostnih in okoljsko odgovornih izdelkov, ki nastajajo pri nas. Več o studii si lahko preberete tukaj.

Poglej še

Hishka

Studio_Hishka_slika1

Projekt HISHKA se ukvarja z izzivi dostopnosti, presežkov, uporabnosti in revitalizacije prehitro preraslih, velikokrat skoraj novih kosov otroških oblačil. HISHKA je krožni trajnostni projekt, sistem in sodobna blagovna znamka otroških ...